Elektronske brave

Serratura-ElettronicaMottura_Xmode2
XNOVA
mottura_xnova

Nova elektronska motorna brava; Zahvaljujući svojoj ekstremnoj fleksibilnosti, može se povezati ili na Mottura uređaje XTRACK, XDIGIT, XPIN, XBLUE ili na druge generičke uređaje (lično odabrane) putem standardnog kabla (čist kontakt). Osim toga, može se priključiti i na uređaje za kontrolu pristupa, bilo potpuno nove sisteme ili već postojeće. Dostupna je verzija za brzo otključavanje ili standardna verzija.

XMODE i XMODE1
mottura_xmodeb2

Elektronske i motorizovane brave za blindirana vrata, sa sigurnosnim Champions europrofil cilindrom, sa baterijom ili mrežom. Jednostavna i brza instalacija i funkcionalnost. Sistem otključavanja kojim se upravlja pomoću ključa, kodni broj preko tastature, transponder kartica.


XDRIN
mottura_xdrin

Potpuno nova motorizovana brava idealna za ulazne kapije, glavna vrata ili zajedničke prostorije zgrada. Odgovara svim MotturaXTechnology periferijama, održavajući Motturinu tradicionalnu pouzdanost. Fleksibilan: može se opremiti istim pločama za fiksiranje najčešćih električnih brava. Inox reza se zatvara automatski i bešumno. Unutrašnji tajmer je uključen i može se prilagoditi.


XCODE
mottura_xcodec

Dodatna elektronska i motorizovana brava za armirana vrata koja kontroliše zaključavanje. Upravljaju se kodnim brojem preko tastature i baterije.


XTRACK
mottura_xtrack

Novi ultimativni vertikalni čitač otisaka prstiju, koji se može instalirati dodatno na elektronski i motorizovani Xmod, na bilo koju električnu bravu ili na električne ploče. On detektuje živi sloj kože i uključuje čitač transpondera.


XDIGIT
mottura_xdigit

Touchscreen tastatura sa ekranom osetljivim na dodir i čitač transpondera koji se instaliraju sa elektronskim bravama XCODE. Memorišu do 100 kodova.


XBLUE
mottura_xblue

Bluetooth čitač i prijemnik, koji se instalira na Xmode. Mottura aplikacija za pametne telefone (iOs i Android) koja učitava postavke, pružajući priliku da otvori vrata kroz PIN kod (kojeg je izabrao korisnik) ili preko korisničkog predznaka otiska na svom pametnom telefonu (za one pametne telefone čije je ovo primenjuje se tehnologija).